|
wczasy w Chorwacji |
| Autor |
Wiadomość |
Ewa
Gość
|
Wysłany: 2009-06-11, 15:33 wczasy w Chorwacji
|
|
|
| Witam. Poszukuję spokojnego miejsca do wypoczynku w jakiejś małej,cichej miejscowości chorwackiej(może być na wyspie). Może ktoś zna takie miejsca i byłby tak miły i podzieliłby się jakimś adresem. Osobiście też mogę coś polecić. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009-06-12, 22:59
|
|
|
| Polecam wybrzeże środkowe, okolice przepiękne i bardzo spokojne. Wioska Seline albo Ljubac. |
|
|
|
 |
Wald
Gość
|
Wysłany: 2009-06-13, 18:25
|
|
|
| A ja bylem na półwyspie Pljesac, to niedaleko Korczuli..spokojnie i z dala od turystów, blisko na Korczulę, jeśli coś ktoś chce zobaczyć |
|
|
|
 |
kari
Gość
|
Wysłany: 2009-06-14, 00:42
|
|
|
| Gorąco polecam wyspę Brac, w ubiegłym roku byłam w miejscowości Supetar. Niesamowite wrażenie robi widok z Vidowej Góry i Bol. |
|
|
|
 |
xenia2
Gość
|
Wysłany: 2009-06-15, 12:46
|
|
|
| Polecam Pag, wyspa urocza, polecam apartamenty u polskiej rodziny.ładnie,czysto,wszystko nowe. xenia30@interia.pl |
|
|
|
 |
sylwia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:00
|
|
|
| planuje wyjazd wlasnym samocode a chorwacje we wrzesniu po raz pierwszy, szukam fajna tania wille w pieknej okolicy ...co polecacie |
|
|
|
 |
Castello
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:00
|
|
|
| BOL czy KORCULA ?? BRELA czy MAKARSKA ?? pozdrawiam |
|
|
|
 |
Joanna
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:01
|
|
|
| Witam,byłam juz 2 razy w Chorwacji,a polecam miejscowość Brela.Jest to niedaleko Makarskiej ale duzo lepiej.Mało ludzi,przepiękne plaże.Polecam równiez tą miejscowosc dla posiadaczy czworonogów. |
|
|
|
 |
Ksenia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:01
|
|
|
| Witam, jesteśmy polską rodziną,mamy do wynajęcia cztery ładne,nowe apartaemnty na wyspie Pag w miejscowości Pag 100m od plaży.Wyspa jest piękna.Jesteśmy tam na miejscu całe lato i wynajmujemy tylko Polakom. Zapraszamy xenia30@interia.pl Poślę ofertę.` |
|
|
|
 |
Kinga
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:02
|
|
|
| Witam tyle dobrych słów o Chorwacji w zeszłym roku byliśmy w Porec naprawdę piękna okolica, W tym roku wybieramy się ale jeszcze nie wiem dokąd bo szukamy miejsca gdzie można zabrać psa yorka - może ktoś podpowie. |
|
|
|
 |
Diana
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:02
|
|
|
| W lipcu jedę na kolonie do makarskiej czy cos takiego... Jak tam jest??? Może ktoś był )? |
|
|
|
 |
Justyna
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:03
|
|
|
| Razem z mężem bylismy w Chorwacji a dokładnie w Makarskiej i powiem szczerze, że nie widzialam na ziemi piekniejszego miejsca :) odkąd stamtąd wyjechalismy to cały czas wracamy myślami z tęsknotą... Jedziemy w tym roku do tego samego miejsca... Polecam!!! |
|
|
|
 |
Agata
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:03
|
|
|
| Powiem wam szczerze bylam rok temu z rodzinka w chorwacj na wyspie pa,t akurat rejon dalmacjii.pag to jedyna wyspa na ktora da sie dojechac autem poniewaz łaczy ja most z lodem.sa przepiekne widoki to prawda,ale ja bylam pod koniec lipca i woda miala przez caly 2 tygodniowy pobyt 20 st na plazy pewno kamieni i w wodzie rowniez zeby sie kapac trzeba mie specjalne obuwie.ludzie sa bardzo dobrze nastawieni do turystow ale z dogadaniem sie z nimi jest czesto powiem szczerze klopot.niezbyt dobrze tez znaja angielski jezyk.nie bylo zle,ale ,ja raczej juz bynajmniej do dalmacji sie nie wybiore ,byc moze na innych wyspach jest cieplutka woda i nie ma kamieni w wodzie i na plazy.tej wyspy raczej nie polecam:)pozdrawiam wszystkich:) |
|
|
|
 |
Toskanczyk
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:04
|
|
|
| Anno W., ja tez bylem w Orebicu z http://www.orebic.com.pl Zdecydowanie polecam. Naprawde fajna obsluga. pozdrawiam |
|
|
|
 |
Anna W
Gość
|
Wysłany: 2009-06-17, 14:04
|
|
|
| Polecam Orebic. Jest cudowny. Ma swietna plaze piaszczysta, swietne wina, dobre restauracje i jest zupelnie inny niz reszta Chorwacji. Ja korzystalam z www.orebic.com.pl Znalezli mi fantastyczne apartamenty w super cenie i sadze, ze w tym roku tez sie do nich zglosze |
|
|
|
 |
|
|