|
Z kim najlepiej i najtaniej do Bułgarii? |
| Autor |
Wiadomość |
annika
|
Wysłany: 2010-07-15, 22:09 Z kim najlepiej i najtaniej do Bułgarii?
|
|
|
| Przeglądałam sporo stron różnych biur podróży i nie wiem na które się zdecydować. Do gustu przypadło mi tui oraz AlfaStar. Widziałam, że mają wycieczki hot last - sporo tańsze i w dodatku na wakacje można lecieć już za kilka dni. Nie wiem tylko jaka jest jakość, jakie są warunki w hotelach? |
|
|
|
 |
Polina
Gość
|
Wysłany: 2010-08-07, 16:34
|
|
|
| W alfastarze teraz mają taką promocję "wakacje od tysiaka". Można trafić fajny i niedrogi wyjazd w ciekawe miejsce. No a co ważne, za niewielką cenę. Nie wiem jak jest w innych biurach, staram się jeździć z jednym przewoźnikiem. |
|
|
|
 |
annika
|
Wysłany: 2010-08-12, 19:33
|
|
|
| Widziałam teraz w alfastarze to mają last minute do Bułgarii. Za ok 1000 zł. I na to się najprawdopodobniej zdecyduję. |
|
|
|
 |
annika
|
Wysłany: 2010-08-17, 16:45
|
|
|
| Okazuje się, że za małą kasę można spędzić bardzo fajne wakacje! wróciłam z wczasów bardzo zadowolona. Biuro spisało się świetnie, organizowali nam wycieczki, nie było problemu z załatwieniem lekarza ( jednego dnia źle się poczułam). Załatwiony był i transport i lekarstwa. Rezydenci można powiedzieć na wyciągnięcie ręki, codziennie w hotelu był ktoś z biura. Sama Bułgaria bardzo atrakcyjna pod względem zabytków, restauracji. Polecam! |
|
|
|
 |
Sorba

|
Wysłany: 2010-08-27, 15:03
|
|
|
| Czyli jednym słowem opinie na temat tego biura sa pozytywne. Myśle że w okresie jesiennym ceny będa jeszcze tańsze i warto przejrzec także inne oferty. A ogólnie rzecz biorąc Bułgaria to bardzo dobry kierunek na wakacje. |
_________________ www.sorba.pl - sprzęt sportowy i turystyczny.
 |
|
|
|
 |
|
|