|
Tylko Włochy !!!!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
beatka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:05 Tylko Włochy !!!!!!!!
|
|
|
| Byłam w Italii na wakacjach a dokładnie w Pesaro niedaleko Rimini :) Co prawda tylko 2 tyg. ale to i tak wystarczyło, aby pokochać ten kraj.. Wspaniali ludzie,wspaniałe życie aż chce się wracać!!! I mam nadzieję, że wkrótce to nastąpi :D Tam człowiek naprawdę wie że żyje..!!! Jeżeli tylko macie okazję to jedźcie tam,bo naprawdę WARTO !!!!! Pozdro dla wszystkich kochających Italię =* |
|
|
|
 |
Ada
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:05
|
|
|
| Może to i wspaniały kraj,ale przez te Włochy straciłam najważniejszą osobę w moim życiu=//Nie nawidzę tego krajuuu!!!!!!!!!!A co do Włochów i Włoszek....to osoby,które są bardzo pusteee |
|
|
|
 |
Miśka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:06
|
|
|
| Włosi są Boscyy !!! Ciacho za ciachem !! Sympatyczne misto to Cesenatico :) Poznałam tam takiego kochanego Włocha .. Barzdo teraz tęsknie:(.. Chce tam wrócić... !! Wszytsko sprzedają , bez problemów, żrełko dobre.... Tylko Włoszki z deka zazdrosne ;/ No bo w końcu mają konkurencję i to nie byle jaką :):D |
|
|
|
 |
Angelika
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:06
|
|
|
| Ja jestem bardzo zaafekcjonowana do zycia we wloszech, sama mieszkalam tam przez poltora roku...najpiekniejsze poltoraroku w moim zyciu musze przyznac:) Ludzie są przepełnieni optymizmem, chętni do jakiejkolwiek pomocy, przejawia sie w nich empatia, wiecznie uśmiechnięci aż idzie się zarazić...pamiętam same przyjemne momenty, w niektorych w nich kręci się łezka w oczach..były takie prawdziwe, szczere i niezapomniane...Więc jeśli wybierasz się do Włoch nie zwlekaj..jedź tam już Dziś..kraj z przepiękną tradycją gdzie wsyztskie drogi prowadzą do serca Italii czyli Rzymu |
|
|
|
 |
Wojtek
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:07
|
|
|
| byłem we Włoszech 10 lat temu na wakacjach dwa tygodnie, rejon Rimini. Pogoda super, w czwartym dniu przypłynęły glony i o morzu można było zapomnieć. Dobrze że basenów w miejscowości było kilka. Ludzie totalnie pyskaci, kelner w restauracji gdy z niej zrezygnowaliśmy splunął w naszą stronę. Włosi to totalna porażka. |
|
|
|
 |
Kamcia
Gość
|
|
|
|
| do wloch to pojade na wakacje niestety z dziadkami...kurde ale bedzie obciach.nie moge sie doczekac booo:kilka razy pisano i mowiono ze włosi leca na blondynki-a ja nia jestem-cool! |
|
|
|
 |
Agnieszka
Gość
|
|
|
|
| Byłam w Toskanii Pięknie, mnóstwo zabytków, przemili ludzie, no i drogo..... Florencja, Piza, Siena, piękne miasta. Zachęcam zwłaszcza na podróż samochodem. Każda wioska ma coś zabytkowego, pyszne Chianti i klimat. Te wakacje też spędzę we Włoszech może tylko w innym rejonie |
|
|
|
 |
Kasia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:08
|
|
|
| włochy jako kraj fajne dużo jest do zobaczenia jednak nie pojechałabym z biurem mediterraneum ja czułam sie zle z uczestnikami wycieczki przewodnik o dużej wiedzy ale chamski do tego ciagle biegalismy czasami bez odpoczynku takze kraj jak najbardziej polecam piękny ale nie biuro mediterraneum a poznania |
|
|
|
 |
Milena
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:09
|
|
|
| wlochy sa cudowne sloneczne krajem,bylam w liguri,tak dokladnie to w laigugli,piekne miasteczko nad morzem czysciutkie i goracym,wspaniale gory.Ludzie sa tak pogodni mile nastawieni.wynajmowalam pokoj w hotelu gdzie jest tak wspaniala damoswera rodzinna polcam.meil.hotelu |
|
|
|
 |
Kamil
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:09
|
|
|
| Italia to wspanialy kraj,jest cieply i pogodny,Bylem tam wienc wiem,bylem w okolicach LIVINGO A BORMIO,maja dobra pizza i spagtti,oj pienkny kraj,az chce sie tam bardzo wracac :) |
|
|
|
 |
Emilka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:10
|
|
|
| cudowni włosi, piękne lazurowe morze z palmami, pizza i zimniutkie piwko, a do tego temperatury ponad 30 rany niezastanawiajcie sie sycylia- davvero senza parole! brak słów...!!! |
|
|
|
 |
Klaudia
Gość
|
|
|
|
Super kraj !! świetni ludzie, super atmosfera,piękne widoki i pyszna kuchnia polecam wszystkim |
|
|
|
 |
Aga
Gość
|
|
|
|
| popieram!!!duzo gadają,duzo słońca,dobra kawa i pyszne pizze!!!polecam umbrie-szczegolnie Asyż i Spello |
|
|
|
 |
Piter
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:13
|
|
|
| Jadę w tym roku. Już nie mogę się doczekać. Może ktoś wie ile może kosztować wynajęcie pokoju w kwaterzee prywatnej albo małym pensjonacie. Jadę z żoną i dwójką dzieci i zastanawiam się ile mnie to wyniesie a nie chcę rezerwować nic z wyprzedzeniem bo nie wiem gdzie mi się spodoba. |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2009-06-22, 13:13
|
|
|
| Wracając z Francji z dziewczyną chcemy się zatrzymać gdzieś w Ligurii by poznać uroki morza śródziemnego. Kłopoty mam z szukaniem miejsca ponieważ nie znam wogóle tych okolic. Czy możecie mi poradzić czy muszę coś koniecznie sobie zarezerwować czy jest szansa znalezienia noclegu już po przyjeździe (niestety 3 tydzień lipca więc sezon wakacyjny). Nie ma to być nic wyszukanego tylko dach, łóżko i łazienka, chcemy się żywić sami na bazarach, knajpkach itp. Dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
|
|