| |

|
|
Grecja - napiszcie coś o niej.... |
| Autor |
Wiadomość |
Ania/Agnieszka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:18 Grecja - napiszcie coś o niej....
|
|
|
| witam zakochanych w Grecji!!!od kilku lat Grecja jest obecna w mym życiu.. jest tam naprawdę cudownie.polecam wyspę Alonissos a na niej miejscowość Steni Vala,Palio horio, spędziłam tam 2 sezony i naprawdę super było, wspaniali ludzie, piekne miejsca,muzyka, jedzenie....achchch...w Pamięci utkwiła mi również mała wioseczka Megalo Papingo(niedaleko Joannina) z uroczymi kamiennymi uliczkami.Najcudowniejsza jest jednak KRETA MOJA KOCHANA!!!Cudowne widoki,piękne plaże, szczególnie okolice Rethymno i przyległe wioseczki...i zgadzam się z Ana....kto raz postawił tam nogę,zawsze powróci a napewno nigdy nie zapomni...żadnej z chwil;nigdy.... |
|
|
|
 |
Paula
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:19
|
|
|
| grecjaaaa jest nie do opisania ... bylam tam juz 3 razy i w tym roku znowu :) wybiera sie ktos moze do katerini??? ( pod koniec czerwca??) |
|
|
|
 |
Kaśka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:19
|
|
|
| polecam miejscowosc KOKINO NERO bylam tam trzy krotnie i oczywiscie w tym roku tez sie wybieram.......odpoczynek gwarantowany cicha mala wioska ,slonce ,plaza, wino ................rewelacja. |
|
|
|
 |
Natalia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:20
|
|
|
| ...może był już ktoś w Grecji-Paralia....słyszałam że jest tam brudna woda...to prawda??..jeśli ktoś był i wie to prosze żeby napisał. Mam propozycje na kolonie do Chorwacji , Bułgrari, i Włoszech. TaK się zastanawiałam ale myśle że chyba w grecji jest najładniej....więc jeśli ktoś mógłby podzielić się swoimi relacjami z tej miejscowości...byłabym mu bardzo wdzieczna...proszę o szybką odp. |
|
|
|
 |
benia
Gość
|
|
|
|
| ja też mieszkałam w grecji 10 lat,znam grecję lepiej niż polskę,zwiedziłam wiele wysp i nie tylko Grecja to moja druga ojczyzna!!!AGAPO TIN ELLADA ,kai eho tis kaliteres anamnisis apoto parelton.Opios gnorizi tin ellada tha me katalawi!!! |
|
|
|
 |
Antek Kus
Gość
|
|
|
|
| Mnie tez sie bardzo podobala Grecja, ale trzeba przyznac, ze Chorwacja jest nardziej zielona, przez co mnie pociaga bardziej. W 2007 bylem w Mokalo na plw. Peljesac i jest to oaza spokoju-wypoczalem za wszystkie czasy, a byl to sezon. Mieszkałem w apartamenty cisza i spokój |
|
|
|
 |
Tomek
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:21
|
|
|
| LECE NA KRETE W CZERWCU 2009 DO HOTELU APHRODITI BEACH CZY KTOŚ BYŁ TAM? PROSZE O KONTAKT I JAKIEŚ WSKAZÓWKI tomi330@op.pl |
|
|
|
 |
Dana
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:21
|
|
|
| byłam w tym roku na wyspie Aegina blisko Aten polecam hotel www.hotel-carousel.com super |
|
|
|
 |
ulka
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:22
|
|
|
| GRECJA to piekny kraj jest duzo do zwiedzania niech nikt nie muwi ze jest zle jezeli sie siedzi nad woda i nic nie zwiedzi to sie marudzi wiadomo jezeli wybieram sie na wczasy to trzeba cos zwiedzic a to sie z czyms wiaze trzeba zwiedzic METEORY ATENY GURE OLIMP warto zwiedzic GRECJE polecam |
|
|
|
 |
Małgosia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:22
|
|
|
| Byłam w Rodos . Hotel Luca Cypria Faliraki. Nigdy nie zapomne tego wyjazdu ! bylo cudownie .. ludzie tacy mili ... Barmani najlepsi ;* niestety nie mam żadnego kontaktu z nimi :( ale i tak jeszcze tam wróce :) |
|
|
|
 |
Halina
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:23
|
|
|
| Jestem osobą niepełnosprawna i chciałabym się dowiedzieć czy Grecja jest krajrm dostępnym dla ludzi którzy poruszają się na wózku inwalidzkim .Mam tez pytanie w jakich cenach są wynajem tzw. studia z aneksem kuchennym.Może ktoś wie i pomoże w uzyskaniu informacji. |
|
|
|
 |
Karina
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:23
|
|
|
| Kreta, hotel Dimitria, 2 tyg. Juz nie moge sie doczekac! OD zawsze chcialam zwiedzic Grecje, zwlaszcza po tym, jak przeczytalam ksiazke, w ktorej bohaterka mieszkala na Santorini [mozliwosc rejsu z Krety]. Slonce, plaza, palmy- życ nie umierac! |
|
|
|
 |
Karolina
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:24
|
|
|
| Byłam na wakacjach w Grecji w sezonie i muszę przyznać, że było tam cudownie, niesamowicie byłam zadowolona z pobytu, byłam na wyspie Skiathos, którą gorąco polecam! Nikt nie pożałuje - trzeba po prostu tam być . . . . Zwiedzałam Meteory, niestety w Atenach nie byłam, ponieważ Akropol był zamknięty w tym okresie (upały i pożary lasów) . . . Spokojnie po angielsku można się dogadać, choć ze starszymi Grekami może być ciężko. Mieszkałam u stóp Olimpu, więc było naprawdę świetnie! Jedzonko do tanich nie należy, ale woda w naszym rejonie była zupełnie za darmo - serwowana np ; nawet do deserów lodowych! Grecy są przesympatyczni, jest b. ciepło, mieliśmy b. słoneczną pogodę, woda jest b. słona i plaża niekiedy kamienista; jedzenie serwowane było w ogomnych porcjach - danie od 5-8 Evro :) - tak mówili na Euro - historia się kłania |
|
|
|
 |
Emilia
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:24
|
|
|
| Ja polecam Tolo , mieszkałam tam prawie rok i jestem zachwycona. Dziwię się tym, którzy jadą do Grecji w lipcu lub sierpniu. Najpiękniej jest wiosną ( od marca do czerwca włącznie) lub jesienią, latem jest nie tylko ciasno i drogo ( drożej), ale również panują upały. W sklepach w Tolo dogadacie się w języku angielskim, niemieckim, ale również po rosyjsku ( pracuje wiele Rosjanek, Ukrainek) i po polsku. Ja wynajmowałam apartament w Nioti (obok Paradise Lost). Płaciłam ok 300 euro miesięcznie, ale za cały rok, w tym prąd i kaloryfery zimą.Jest to przepiękne miejsce, wszędzie blisko, a jednak w centrum, tuż nad morzem, w pięknym ogrodzie. Kuchnia w aneksie , nowe, czyste, bardzo miłe i rzetelne właścicielki. Polecam |
|
|
|
 |
Ebe
Gość
|
Wysłany: 2009-06-18, 13:25
|
|
|
| Grecja piękna, ale Tramp Travel zrobi wszystko aby to obrzydzić!!! Patałachy nie dbają o klienta!!! |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 | | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|