Forum MojeWakacje.pl Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sri Lanka czyli Cejlon
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2010-07-29, 12:36     

Będzie tam urzędnik który udzieli nam ślubu :) Mamy wykupiony pakiet w którym miedzy innymi będziemy mieli również świadków ;) Więcej szczegółów zamieszczałam tu http://podroze-forum.pl/
Na pewno zamieszczę tam sprawozdanie ze ślubu i ogólnie ze zwiedzania Sri lanki, a także opisze Malediwy, gdzie udajemy się w podroż poślubną :) Pozdrawiam

Gość

Wysłany: 2010-08-12, 12:51     

Mariola napisał/a:
Witam!!!
My tzn ja mój chłopak i jeszcze jedna para) chcemy lecieć w tym roku na Sri Lanke, tylko że w grudniu. Wasze opinie tylko utwierdziły mnie w decyzji. czas coś zarezerwować:)

Witam :)

My lecimy w podróż poślubną na przełomie listopada i grudnia <znacznie mniej opadów> z biurem podróży Itaka do hotelu Heritance Ahungalla http://www.itaka.pl/wczas...[wyzywienie]=H&

Zapraszamy w podróż młode osoby bedzie raźniej:)

karo
Gość
Wysłany: 2010-08-18, 14:18     

Czy ktoś wylatuje na Sri Lankę do Club Palm Garden na początku września? my z narzeczonym lecimy z Frankfurtu 03-17.09 wziąść ślub moje gg 4625718

karo
Gość
Wysłany: 2010-08-18, 14:32     

Czy ktoś wylatuje na Sri Lankę do Club Palm Garden na początku września? my z narzeczonym lecimy z Frankfurtu 03-17.09 wziąść ślub moje gg 4625718

Kama
Gość
Wysłany: 2010-08-23, 16:10     

Witam
we wrześniu zeszłego roku wzięliśmy ślub na Sri Lance - cudowna przygoda, która zapamiętamy na całe życie:-) Serdecznie polecamy!
Jeśli ktoś zainteresowany prześlę link do zdjęć na maila.
Pozdrawiam i życzę wspaniałych podróży!

karo
Gość
Wysłany: 2010-08-24, 12:59     

proszę prześlij mi kilka fotek jak możesz na adres: paczkowska66@wp.pl będę wdzięczna :)

nominka
Gość
Wysłany: 2010-08-25, 13:38     

Dla wszystkich fanów Sri Lanki polecam bloga którego autor niedawno właśnie wrócił z podróży z tego pieknego miejsca. Na prawdę można się zakochać w tej zieleni:) http://www.klub.dilmah.pl/blog/

Sorba

Wysłany: 2010-08-27, 15:10     

Jeżeli możesz to wstaw kilka zdjęć na forum, jestem bardzo ciekawy jak wyglądał taki ślub na Sri Lance. Z pewnością było to niezapomniane przeżycie nie tylko dla młodych,ale także i dla gosci weselnych.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach