|
z jakim biurem podróży na BALI |
| Autor |
Wiadomość |
Beata
Gość
|
Wysłany: 2010-04-26, 12:48 z jakim biurem podróży na BALI
|
|
|
Witam serdecznie!
Wszytskich, którzy chcą pojecha na BALI polecam biuro MPI - Unique Moments, ich oferty można znaleźć na stronie www.wakacjenabali.pl. Mają wiele różnych typów wyjazdów i bardzo dokaładnie podchodzą do indywidualnych wymagań każdego klienta (przynajmniej tak było u nas ;) ). Obsługa na miejscu też OK, mają nowiutkie mini-busy do transportu z lotniska i do wycieczek.
Ps. Jeszcze raz tam chcemy jechać z mężem po to aby dotrzec na sasiednie wyspy Jawe, Lombok i moze jak czas i budzet pozwoli to jeszcze Komodo ;)
Beata |
|
|
|
 |
maciek
Gość
|
Wysłany: 2010-04-27, 18:48
|
|
|
Bardzo dobre ceny wyjazdów na Bali sa z niemieckich biur chociaz sa troche mało elastyczni w ofertach. Jak macie upatrzony jakis konkretny hotel to warto poszukac w niemieckich ofertach, a jak nie to rzeczywiscie Unique Moments czyli www.wakacjenabali.pl powaznie podchodza do kazdego klienta i w sumie w Polsce maja chyba najlepsze ceny. du uslyszenia!
maciek |
|
|
|
 |
Asia-opole
Gość
|
Wysłany: 2010-04-28, 19:40 Bali wakcje z MPI
|
|
|
| Moi znajomi na wakacjach na nurkowanie z tym biurem i wszystko bylo OK. Nastepnym razem z nimi jade ;)))) PS. jak ktos chcial adres to wyszukiwarce wpisac: bali wakacje i wyswietli ta stronke. aśka |
|
|
|
 |
Anka
Gość
|
Wysłany: 2010-04-30, 19:48
|
|
|
| unique moments ma tez niezle wyjazdy na podroz poslubna na bali. znajoma byla i jest super zadowolona - mieszkali w villach. wpiszcie w wyszukiwarce "podroz poslubna bali" i na pewno znajdziecie ta stronke. ja tez tam pojade jak fundusze nazbieram ;))))) majowe pozdrowienia! anka |
|
|
|
 |
kaska
Gość
|
Wysłany: 2010-05-02, 20:51
|
|
|
zgadzam sie z przedmowcami. mają loty z qatar airways - obsluga super jak i jedzonko!
Pozdrawiam, kaska |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-07-09, 14:31
|
|
|
Witam,
potwierdzam, niedawno wróciliśmy z podróży poślubnej na Bali-który to wyjazd organizowało nam biuro podrózy UNIQUE MOMENTS -jesteśmy bardzo zadowoleni,profesjonalne podejście do wymagań klienta-sami decydowaliśmy na jakie atrakcje i wycieczki mamy ochotę,przelot ok-mimo długiego lotu warto się tam wybrać,koniecznie z tym biurem:)
kasia i radek |
|
|
|
 |
Basia
Gość
|
Wysłany: 2010-07-28, 10:33
|
|
|
Spokojnie mogę polecić biuro MPI Unique Moments www.wakacjenabali.Pan Tomasz bardzo miły i cierpliwy człowiek - bo ciągle miałam tysiące pytań.Wszystko na miejscu zgadzało się z ofertą czym byliśmy (jednak) mile zaskoczenie. Zupełnie nie znałam tego biura i tak do końca nie wiedziałam czego możemy się spodziewać.Ponieważ słabo znamy angielski mieliśmy polskiego rezydenta i polskiego przewodnika na wycieczki.Wypoczęliśmy i zwiedziliśmy Bali.Wyjechaliśmy zadowoleni.
pozdrawiam
Basia |
|
|
|
 |
|
|